Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Tο κυνήγι. Καταστροφή για την πανίδα!

Γεια χαρά και πάλι!
Αν νομίζατε πως το πρώτο μας ποστ θα ήταν και το τελευταίο, κάνατε λάθος! Επανερχόμαστε με το πρώτο μας σοβαρό θέμα σχετικά με το δάσος. Αυτό είναι το κυνήγι και ειδικότερα οι κυνηγοί!!!
Αν και σε μας δεν αρέσει το κυνήγι καθόλου, είμαστε ανοιχτόμυαλες ώστε να καταλαβαίνουμε ότι για κάποιους ανθρώπους μέρος της ζωής τους και είναι σε κάποιο βαθμό αναγκαίο. Κάποτε οι περισσότεροι άνθρωποι κυνηγούσαν και το κυνήγι αποτελούσε αναπόσπαστο μέρος της ζωής τους. Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ και δεν χρειαζόσαστε το κυνήγι για να έχτε τροφή και ρουχισμό! Τώρα έχετε τεχνητά υφάσματα και εκτρέφετε ζώα ειδικά για το κρέας τους.
Αυτό που μας στεναχωρεί είναι που βλέπουμε πολλούς από σας να κυνηγούν ως ένδειξη "ανδρισμού" και για την πλάκα σας. Και έτσι αλόγιστα αφαιρείτε τις ζωές από πουλάκια και ζωάκια που δεν σας έφταιξαν σε τίποτα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν σεβόσαστε και το χώρο που βρίσκεστε! ξέρετε πόσα άδεια πακέτα από πατατάκια, αναψυκτικά και πόσα χρησιμοποιημένα φυσίγγια υπάρχουν μέσα στα δάση? Πάρα πολλά...

αααχχχ......

Διάλειμμα από την γκρίνια για μουσικούλα...

Η αγαπημένη μας Shakira!




Επιστρέφουμε όμως στο θέμα.
Σας παραθέτουμε μερικές φωτό από τα κατορθώματα κυνηγών σε διάφορα δάση...







Αυτά λοιπόν κάνουν οι περισσότεροι (δυστυχώς) κυνηγοί...

Θα κλείσουμε με ένα βιντεάκι με πλακίτσα που οργάνωσαν κάποιοι στο δάσος!!!

1 σχόλιο: