Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009

Ας γνωριστούμε καλύτερα!

Γειά χαρά!
Είμαστε μια ομάδα από νεράιδες και ξωτικά, που ζούμε στο καταπράσινο νησί μας! Αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω του blog αυτού. Στην προσπάθεια μας αυτή χρειάστηκε να μας βοηθήσει ένας άνθρωπος, γιατί εμείς δεν έχουμε internet! Βρέθηκε λοιπόν κάποιος νεραιδοπαρμένος με ADSL και να' μαστε!!

Θέλαμε να βγάλουμε και φωτογραφίες για να μας δείτε πως είμαστε αλλά η κάμερες σας δεν αποτυπώνουν την μορφή μας. Προς το παρόν λοιπόν θα αρκεστούμε στο να σας δείξουμε μια εικόνα του πως περίπου είμαστε! Μια εικόνα χίλιες λέξεις! Εμείς μάλιστα θα έχουμε 2 εικόνες οπότε 2000 λέξεις!!!

Οι νεράιδες είμαστε κάπως έτσι:
Και τα ξωτικά κάπως έτσι:
Σε εμάς τις νεράιδες (και τα ξωτικά!!) αρέσει πολύ η μουσική και ο χορός. Κατά καιρούς έχουμε ακούσει τραγούδια δικά σας, ανθρώπινα, που μας άρεσαν πολύ. Κάποιο από αυτά είναι το εξής:Γιιεπ! Σίγουρα δεν το περιμένατε αυτό ε? Το τραγούδι μας αρέσει πολύ και ο κιθαρίστας (σίγουρα νεραιδοπαρμένος κι αυτός, φαίνεται από τον τρόπο που παίζει) είναι πάρα πολύ καλός!!

Κάπου εδώ πρέπει α σας πούμε ότι ο λόγος που αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω του blog είναι για να προσπαθήσουμε να σας πείσουμε να μας βοηθήσετε. Να μας βοθήσετε να σώσουμε το δάσος μας , αλλά και όλα τα δάση και τη φυση γενικότερα. Βλέπετε εμείς ζούμε στο δάσος αλλά αυτό γίνεται κάθε μέρα και πιο δύσκολο, μια και οι πιο ασυνείδητοι από σας το καταπατούν και το βρωμίζουν συνεχώς και περισσότερο. Θα επανέλθουμε λοιπόν σε αυτό το ζήτημα με διάφορες ιδέες και προτάσεις.

Προς το παρόν θα κλείσουμε με ένα τραγουδάκι από τους αγαπημένους Cure που λέγεται A Forest σε remix από τους Deep Forest.

Από μας πολλά νεραιδοφιλάκια!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου